Language
Voli Voli © 2023.
0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Naše novo Voli Voli poglavlje

Bok, drago nam je upoznati te! 😊 Dugo očekivana internetska stranica i trgovina napokon su tu i mislimo da je zato pravo vrijeme da se malo bolje upoznamo.

Bok, drago nam je upoznati te! 😊 Dugo očekivana internetska stranica i trgovina napokon su tu i mislimo da je zato pravo vrijeme da se malo bolje upoznamo. Mi smo Voli Voli, drago nam je! Jedini smo proizvođač ekstrudirane hrane za kućne ljubimce u Hrvatskoj i Sloveniji. Možda si čuo/la za nas i ranije, ali zvali smo se TVORNICA DOBRE HRANE. Ovaj naziv je i dalje aktualan za našu tvornicu smještenu u Virovitici, ali ime našeg brenda promijenili smo u „Voli Voli”.

Ovaj rebranding je naša vrlo važna prekretnica, jer smo još 2012. godine započeli misiju promicanja zdravlja i dobrobiti ljubimaca, te sada planiramo proširiti našu ponudu i ojačati prisutnost na tržištu, kako u Hrvatskoj, tako i izvan njenih granica.

Imenom „Voli Voli“ želimo komunicirati dvosmjernu ljubav ljubimaca i njihovih vlasnika, zbog čega su inspiracija za ime brenda bile stvarne priče vlasnika ljubimaca, s fokusom na ideji da ljubimcima uzvraćamo ljubav visokovrijednom hranom.

„Voli Voli“ simbolizira želju da svojim ljubimcima pružimo samo najbolje, kao i našu ljubav prema njima koja se ne iskazuje samo svakodnevnom pažnjom, brigom ili šetnjama, već, što je možda najbitnije, visokovrijednom hranom. Vjerujemo da kroz uravnoteženu prehranu, kontroliranu recepturu osmišljenu od strane stručnjaka, te zdrave i domaće namirnice, ljubimcima možemo pružiti potrebne hranjive tvari kako bismo zajedno uživali u svakodnevnim radostima.

Cijeli rebranding – od novog imena do dizajna novih pakiranja, potpisuje međunarodno nagrađivana zagrebačka branding agencija Fabular.

S rebrandingom u „Voli Voli“ istražujemo nove mogućnosti, potvrđujemo svoju predanost pružanju najbolje moguće skrbi za kućne ljubimce i njihove vlasnike, a novo ime te identitet odražavaju uzajamnu ljubav čovjeka i ljubimca.

Naša hrana nosi novo ime, ali istu kvalitetu i posvećenost kao do sada! 😊

Želimo ti da uživaš u našoj novoj internetskoj stranici, pokažeš je i svojem ljubimcu, te smo uvijek tu za sva pitanja koja imaš! Hvala ti što si dio Voli Voli obitelji! 😊

Tvoja Voli Voli ekipa

Ostali članci

Dragi kupci, sljedeći termin slanja pošiljki je 18. lipnja 2024. godine