Language
Voli Voli © 2023.
0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Give Love Back

Kad u naše obitelji dođu bilo kupnjom, nalaskom ili posvojenjem mali ljubimci, cijela obitelj prolazi svojevrsnu promjenu. Ta promjena je izazvana malim četveronožnim ljubimcem koji s razlogom ima u sebi riječ ljubiti jer zaista ih volimo kao da su dio naše obitelji. Ljubav je najveći pokretač promjene. Kako oni nas vole, mi im to objeručke uzvraćamo.

Ljubav ide kroz želudac

Voli svog ljubimca ne samo pažnjom, brigom i svakodnevnom šetnjom već, što je možda najbitnije, visokovrijednom hranom. Vjerujemo da kroz uravnoteženu prehranu, kontroliranu recepturu osmišljenu od strane stručnjaka, zdrave i domaće namirnice, našim ljubimcima možemo pružiti sve potrebne hranjive tvari

Voli Voli

Ljubimci nas vole, vesele nam se kao da smo im najveći dar, tužni su kad ih ostavljamo zbog bilo kakvih obaveza, stoga im želimo pružiti ljubav i brigu kakvu zaslužuju.

Iz želje da hrana kojom hranimo naše malene prijatelje bude ukusna i zdrava, pokrenuli smo 2012. prvu hrvatsku tvornicu ekstrudirane hrane za kućne ljubimce u poduzetničkoj zoni Virovitice. Sirovine koje koristimo za proizvodnju naše hrane dolaze s lokalnih polja i farmi, a receptura je u potpunosti prirodna i razvijena u suradnji sa znanstvenom zajednicom.
Naša hrana sadrži sve što je potrebno za očuvanje zdravlja ljubimaca. Naše namirnice izvor su proteina, esencijalnih masnih kiselina, minerala, vlakana i vitamina. Ljubimci su zdraviji, puni energije, dlaka im je sjajnija i gušća, stolica urednija, a zubi bjelji i zdraviji.
Dragi kupci, sljedeći termin slanja pošiljki je 18. lipnja 2024. godine